Blogger Layouts

COLOUR OF LIFE

JIWA RAGAKU....

Daisypath Anniversary tickers

BUCUK MAMA!!!!!

Lilypie Second Birthday tickers

Followers

Wednesday, August 3, 2011

DAY 3.......

Aduss!!!! Aku tengah bosan ni...bkn xdak keja tapi xdak mood la....adoyai!!!! petang2 ni apa lagi melayari blog2 yang ada kat Malaysia ni la sementara dok tunggu pukul 5 p.m.....hehehehe!!!!! Dalam dok berblog ni...tetiba ja si husband msg...dia dh lama x bersms sejak aku bergelar ISTERI!!!!! ni,,,,hmmm...x mrh...tapi pelik sikit....bkn x sms langsung tapi sat2 ja..x mcm time bercouple dulu hohohoohoho!!!! Dia ajak berbuka kat rmh mertua ya itu rumahnya la....hehehhehe...aku kata pyh la sikit coz tok ada kat rmh dia xnak dok sorang and mak, abah gn adk aku g terawih....kira nk kena maklum dulu la kat depa sapa nk jaga tok...aku hrp dia phm le...satgi kata aku ngelat plak...huhuhuhu.....pujuk punya pujuk...bincang punya bincang....cam ok ja aku ajak esk klau xda hal balik buka posa sana...pastu dia tanya aku nk mkn apa dia nk tolong beli......aku kata ntah la...mmg x terlintas nk mkn apa pun xtau ni...hmmm....last2 aku order roti john..tapi kena pesan kalau nampak sedap and bersih ja baru beli klau x....x mo la....pastu ada lagi..ingatkan dh hbs dh bersms...dia tanya nk ayaq apa plak...haiiihhhh....baik la plak laki aku harini..hari len pun baik gak tapi harini baiknya cam tengah bercinta dolu2 nu....hehehe...mai mood elok kot tapi xtau la kot2 baik ada makna hehee....nk kena pikiaq plak la nk minum ayaq apa hohohho...pening2...aku bagi jawapan xtau nk kena tgk dulu klau terliuq baru nak beli...dia kata  xpa...nanti kalau dia beli jgn mintak....aiiikkkk blh plak camtu!!!! cam bdk2 jer!!!!! hmmmmm......mcm2 peel dia ni!!!!  Apa2 pun....

 I LOVE U LA ABG!!!!

1 comment:

  1. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete

JOM KOMEN APA YANG BOLEH!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...