Blogger Layouts

COLOUR OF LIFE

JIWA RAGAKU....

Daisypath Anniversary tickers

BUCUK MAMA!!!!!

Lilypie Second Birthday tickers

Followers

Tuesday, January 17, 2012

Batrisya...

Batrisya di Sungai Baru dan Gua Kelam...kat Gua Kelam kami baru survey tempat jer..dh lama x p so x bawa bekalan ntuk mandi dan berkelah la...hmmmm...tgk je la org len mandi manda...xpa....xpa....dh la tu terbau plak ikan bakar...mak aiiii....terliur aku, husband dgn adk time tu...dh la perut msg2 kelaparan...hehhhehe....kami dok plan nak p len la cam best ja dh lama x berkelah. Walaupun di buka hanya disebelah luar saja at this time sbb kat dalam gua tengah kerja ubahsuai msh dijalankan hmmmm....xpala...

Pantai Sungai Baru


















GUA KELAM












3 comments:

  1. mai la....tapi kat dalam gua x leh msk lagi tengah renovate coz rsk teruk time banjir dulu...

    ReplyDelete

JOM KOMEN APA YANG BOLEH!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...